top of page

INNEBANDY

Vi har många företag/privatkunder/kompis gäng som har sin egen stående tid i veckan hos oss (roligaste timmen i veckan).

 

Våra kontraktspel för innebandy respektive padel är indelade i två terminer. Vårterminen startar oftast vecka 1 och avslutas vecka 26 (midsommar). Höstterminen startar oftast vecka 31 och sträcker sig till V 51. Kontraktstiderna förlängs automatiskt om de inte sägs upp senast 15 maj respektive 15 november. Kostnaden är för innebandy 575 kr/vecka (1h) för innebandy.

 

Vi kan utfärda sk. Friskvårdsintyg som hjälper respektive utövare att kunna få bidrag från arbetsgivare, vilket underlättar betalning. Alternativt kan ett företag stå för hela kostnaden.

 

Är du intresserad av en kontraktstid så mail oss på info@innebandycenter.se – samma gäller för dig som har ett kontrakt och vill avsluta det.

 

Besök oss gärna på facebook respektive Instagram – där det finns en bra grupp för dig som vill spela eller söker spelare.

 

Välkommen till den roligaste timmen i veckan! För att se lediga tider se matchi.se – alla lediga strötider går att göra om till kontraktstider.

SPELTIDER

MORGONSPEL
LUNCHSPEL
KVÄLLSSPEL
06:00 - 08:00
11:00 - 12:30
16:00 - 23:00
Vi erbjuder även seriespel på tisdagskvällar genom vårt samarbete med sportfixaren.
IMG_6553.jpg

REGISTRERA FAKTURAMOTTAGARE

Tack!

KONTAKTA OSS 2
bottom of page