top of page

PADEL

Skärmavbild_2021-01-20_kl._12.02.32-rem
Skärmavbild_2021-01-20_kl._12.02.32-rem
Varmt välkommen till våra padelbanor! På övervåningen finns nu tre padelbanor från Padeltotal, enligt många den bästa leverantören av padelbanor i Sverige!

Vi har många företag/privatkunder/kompis gäng som har sin egen stående tid i veckan hos oss (roligaste timmen i veckan).

 

Våra kontraktspel för innebandy respektive padel är indelade i två terminer. Vårterminen startar oftast vecka 1 och avslutas vecka 26 (midsommar). Höstterminen startar oftast vecka 31 och sträcker sig till V 51. Kontraktstiderna förlängs automatiskt om de inte sägs upp senast 15 maj respektive 15 november. Kostnaden är för padel 440 kr/vecka (1h).

 

Vi kan utfärda sk. Friskvårdsintyg som hjälper respektive utövare att kunna få bidrag från arbetsgivare, vilket underlättar betalning. Alternativt kan ett företag stå för hela kostnaden.

 

Är du intresserad av en kontraktstid så mail oss på info@innebandycenter.se – samma gäller för dig som har ett kontrakt och vill avsluta det.

 

Besök oss gärna på facebook respektive Instagram – där det finns en bra grupp för dig som vill spela eller söker spelare.

IMG_1556.jpg

 

Välkommen till den roligaste timmen i veckan! För att se lediga tider se matchi.se – alla lediga strötider går att göra om till kontraktstider.

KONTAKTA OSS 2
bottom of page